Supertechnical VA

WordPress maintenance & technology

Linda van Tol

Linda van Tol

Hey!

My name is Linda van Tol, construction year 1997 (calculate it yourself) and born and raised in Harmelen. I started to study animal care and dog trimming after graduating high school.

Right after my studies, I got lyme disease. And this made me more or less decide to start IT. I started interactive design at the Graphic Lyceum Utrecht and eventually computer science at Avans University Breda.

Since November 2020 I am the proud owner of my own company. Do you have a question about me or my services? Feel free to contact me (I don’t bite, but my dachshund might).

1997 ~ the year Google.com was launched

Technical support

From technical implementations to solving critical errors.

WordPress maintenance

Updates, back-ups and security. I arrange it from €15,- excl. VAT. per month.

Website hacked

Performing a HackCheck and cleaning up hacked websites.

WordPress website

Do you need a website, webshop or academy? Just ask for an obligation free quote.

Slow website

I advise, clean up your website and give it a Rocketshot!

Veilig Online (cursus)

Laat je niet online oplichten. Herken patronen en leer hoe te handelen.

Uitstekend
Gebaseerd op 38 recensies
Maack Productions
Maack Productions
2023-07-16
Ontzettend blij met Linda! We werken sinds enige tijd samen en dit is een van de prettigste samenwerkingen. Linda is altijd bereikbaar, werkt snel én goed! Communicatie is duidelijk en alles wordt zoals afgesproken afgehandeld. Aanrader!
Sophie Mulders
Sophie Mulders
2023-07-05
Linda is een super de super technische VA+++ al is dat een understatement, want eigenlijk is ze gewoon een webbouwer. Dus als je hulp nodig heb gerelateerd aan WordPress, websites, hacks of andere technische shizzle die je niet op weet te lossen, dan moet je echt bij haar zijn! Zij staat in mijn shortlist bovenaan!
Kim t.D
Kim t.D
2023-05-06
Linda is een super fijne, betrokken webdeveloper met heel veel verstand van zaken! Ik heb al meerdere mensen gehad maar Linda weet echt alles op te lossen. Super blij met haar, echt een aanrader!
Lisanne De Vries
Lisanne De Vries
2023-05-02
Ik werk al enige tijd samen met Linda van Tol. Wat een aanvulling voor mijn bedrijf! Linda heeft veel meer technische kennis dan de gemiddelde VA. Voor hacks, het opschonen of versnellen van je website: Linda draait haar hand hier niet voor om. Contact en communicatie zijn duidelijk en goed. Iets waar ik zelf veel waarde aan hecht.
Randa Elias
Randa Elias
2023-04-04
Ben heel blij met Linda, ze kon mij op zeer korte termijn helpen met wat implementaties en koppelingen die ik zelf niet voor elkaar kreeg. Zeer prettig contact en erg kundig. Kom zeker terug! Dankjewel Linda 🙂
Samantha van den Bos
Samantha van den Bos
2023-04-03
Ik zou bijna geen review willen geven omdat Linda het dan nog drukker krijgt en dat we haar tijd dan met meer partijen moeten delen. Wij zijn dus super tevreden! Linda is heel duidelijk in haar communicatie, doet precies wat afgesproken is en geeft daar vooraf een duidelijke tijds- en kostenindicatie bij. Daarnaast is ze technisch gewoon erg kundig. Een topper dus!
Edith de Vries
Edith de Vries
2023-04-03
Linda heeft mij top geholpen! Mijn website was aardig verouderd, niet meer up to date en ik had er zelf geen tijd meer voor (en ook niet de ervaring) om het goed bij te houden. In plaats van er zelf uren voor te gaan zitten, het proberen uit te dokteren en hopen dat er niets fout gaat, heb ik Linda hiervoor benaderd. Goede, eerlijke en snelle communicatie en omdat het haar specialisme is, had ze alles in een mum van tijd bijgewerkt. Daarom maar meteen een onderhoudscontract bij haar afgesloten zodat ik weet dat alles goed blijft lopen bij mijn website. Ik beveel Linda hierbij van harte aan!
Nina Kladakis
Nina Kladakis
2023-04-03
Een hele fijne, jonge meid die graag met je meedenkt, zich houdt aan afspraken en snel reageert op berichten.
Juultje Swinkels
Juultje Swinkels
2023-01-23
Super fijn contact met Linda. Ze heeft me ontzettend goed geholpen met mijn website. Daarnaast ook met mijn vragen als ik weer iets wilde aanpassen. Top!
ICT Dokter Zwolle
ICT Dokter Zwolle
2023-01-09
Prettige Samenwerking!!! Mooie website / webshops / Duidelijk van taal en antwoord!!

"Roses are red, violets are blue, unexpected '{' on line 32"