Supertechnical VA

WordPress maintenance & technology

Linda van Tol

Linda van Tol

Hey!

My name is Linda van Tol, construction year 1997 (calculate it yourself) and born and raised in Harmelen. I started to study animal care and dog trimming after graduating high school.

Right after my studies, I got lyme disease. And this made me more or less decide to start IT. I started interactive design at the Graphic Lyceum Utrecht and eventually computer science at Avans University Breda.

Since November 2020 I am the proud owner of my own company. Do you have a question about me or my services? Feel free to contact me (I don’t bite, but my dachshund might).

1997 ~ the year Google.com was launched

Technical support

From technical implementations to solving critical errors.

WordPress maintenance

Updates, back-ups and security. I arrange it from €15,- excl. VAT. per month.

Website hacked

Performing a HackCheck and cleaning up hacked websites.

WordPress website

Do you need a website, webshop or academy? Just ask for an obligation free quote.

Slow website

I advise, clean up your website and give it a Rocketshot!

Veilig Online (cursus)

Laat je niet online oplichten. Herken patronen en leer hoe te handelen.

Gebaseerd op 32 recensies
Randa Elias
Randa Elias
2023-04-04
Ben heel blij met Linda, ze kon mij op zeer korte termijn helpen met wat implementaties en koppelingen die ik zelf niet voor elkaar kreeg. Zeer prettig contact en erg kundig. Kom zeker terug! Dankjewel Linda 🙂
Samantha van den Bos
Samantha van den Bos
2023-04-03
Ik zou bijna geen review willen geven omdat Linda het dan nog drukker krijgt en dat we haar tijd dan met meer partijen moeten delen. Wij zijn dus super tevreden! Linda is heel duidelijk in haar communicatie, doet precies wat afgesproken is en geeft daar vooraf een duidelijke tijds- en kostenindicatie bij. Daarnaast is ze technisch gewoon erg kundig. Een topper dus!
Edith de Vries
Edith de Vries
2023-04-03
Linda heeft mij top geholpen! Mijn website was aardig verouderd, niet meer up to date en ik had er zelf geen tijd meer voor (en ook niet de ervaring) om het goed bij te houden. In plaats van er zelf uren voor te gaan zitten, het proberen uit te dokteren en hopen dat er niets fout gaat, heb ik Linda hiervoor benaderd. Goede, eerlijke en snelle communicatie en omdat het haar specialisme is, had ze alles in een mum van tijd bijgewerkt. Daarom maar meteen een onderhoudscontract bij haar afgesloten zodat ik weet dat alles goed blijft lopen bij mijn website. Ik beveel Linda hierbij van harte aan!
Nina Kladakis
Nina Kladakis
2023-04-03
Een hele fijne, jonge meid die graag met je meedenkt, zich houdt aan afspraken en snel reageert op berichten.
Juultje Swinkels
Juultje Swinkels
2023-01-23
Super fijn contact met Linda. Ze heeft me ontzettend goed geholpen met mijn website. Daarnaast ook met mijn vragen als ik weer iets wilde aanpassen. Top!
ICT Dokter Zwolle
ICT Dokter Zwolle
2023-01-09
Prettige Samenwerking!!! Mooie website / webshops / Duidelijk van taal en antwoord!!
Joey
Joey
2023-01-05
Heel goed bedrijf! Heel aardige eigenaresse, staat direct klaar voor je! Dit bedrijf moet je hebben voor je IT-technische problemen voor je website.
Romy Veul
Romy Veul
2023-01-04
Mijn website kampte met een aantal technische problemen, en ik zag door de bomen het bos niet meer. Ik kon na een tijdje zelfs geen blogs meer plaatsen en kreeg dagelijks meldingen over een technische error. Linda is er volledig voor mij ingedoken en heeft - ook door contact te zoeken met mijn hostingpartij - alle problemen kunnen verhelpen. De oplossing was technisch niet bepaald eenvoudig, maar ze heeft het geweldig goed en snel opgezet. Mijn website werkt nu weer keurig netjes, de snelheid van mijn site is flink verbeterd en de problemen zijn verholpen. Linda heeft onwijs goed en snel gehandeld, en wist de complexe materie ook voor mij als leek begrijpelijk te maken. Ik ben haar ontzettend dankbaar voor haar hulp en kan je haar zeker aanraden.
Patricia van Dreumel
Patricia van Dreumel
2023-01-04
Linda is een aardige meid, met heel veel technische kennis waardoor ze mijn probleem met mijn website snel en goed wist op te lossen! Daarnaast geeft ze duidelijk en waardevol advies om je website te verbeteren. Prijs en kwaliteit is zeer goed! Bij een volgend probleem zal ik haar zeker opnieuw benaderen. Namens VA Patricia
Esther den Braven
Esther den Braven
2022-12-19
Linda is een hele fijn meid. Is goed in haar werk en fijn om mee samen te werken!

"Roses are red, violets are blue, unexpected '{' on line 32"