Logo Linda van Tol

Social media beheer

Ben je op zoek naar een expert op het gebied van social media? Wil je alles uitbesteden of wil je zelf leren hoe je meer omzet maakt door het juist inzetten van Instagram? Dan breng ik je graag in contact met mijn collega, die zich met haar bedrijf zichtbaar heeft bewezen op social media.

WordPress.org logo

WordPress.org

Ik bouw en onderhoud met name WordPress websites. Naast dat WordPress een marktaandeel van 43% heeft, is er ook een enorme community. Daarnaast worden er ook regelmatig events georganiseerd. Zowel ik als mijn collega’s en klanten maken er veelvuldig gebruik van. Steun jij de WordPress foundation ook?

Tellow Logo

Tellow boekhouding

Al sinds de start van mijn bedrijf gebruik ik Tellow voor mijn boekhouding. Ondanks dat hij niet vaak genoemd wordt tussen de grote jongens, is het echt mijn favoriete programma. Het is super overzichtelijk, je krijgt supersnel support van mensen die er verstand van hebben. En zelfs de BTW aangifte is een eitje met Tellow. Nog op zoek naar een boekhoudprogramma?

Notion logo

Notion projectbeheer

Toen ik net gestart was werkte ik met Trello, Asana en Monday. En daarbij nog verschillende tools om alles te organiseren. Ik had steeds meer tools nodig, totdat een collega mij tipte over Notion. Inmiddels heb ik Notion helemaal uitgevonden en loopt alles nu automatisch via mijn Notion. Je kunt er namelijk heel erg veel in automatiseren en ook via Zapier is het te koppelen met (bijna) alles wat je maar wilt!