WordPress onderhoud

Heb je een WordPress website en geen idee wat je steeds met al die openstaande updates aan moet? Ben je bang dat je site crasht na het draaien van een update? Of kan jouw website wel wat extra beveiliging gebruiken? Ik neem het technische onderhoud van je website graag uit handen, dan heb jij een stressfactor minder. Vanaf €15,- excl. btw. per maand draait jouw website mee in mijn onderhoudsplan.

Updates

Bijna dagelijkse controle en uitvoering van updates.

Beveiliging

Beveiligingsmaatregelen, malware scans en monitoring.

Back-ups

Wekelijks van de hele site, dagelijks van de database.

Monitoring

Site gezondheid en uptime monitoring.

Veelgestelde vragen

Het onderhoud

Ik maak wekelijks een back-up van de volledige website, welke 4 weken worden bewaard.
En ik maak dagelijks een back-up van alleen de database, welke 7 dagen worden bewaard.

Soms kan het zijn dat je een update enkele dagen open ziet staan. Ondanks dat ik (bijna) dagelijks updates uitvoer. Deze update staat dan ook altijd met een reden open. Ik houd alle berichtgevingen in de gaten en wanneer bekend is dat een update voor problemen zorgt, laat ik deze open staan tot de volgende er is, waarin het probleem opgelost is.

Wanneer ik een fout maak in mijn onderhoud, dan los ik dit uiteraard voor je op. Maar wanneer een fout veroorzaakt wordt door anderen of het gevolg is van systemen die niet goed functioneren, valt dit helaas buiten mijn macht. De kosten voor het oplossen zal ik dan ook in rekening moeten brengen.

Advies en uitleg vallen niet onder het onderhoudsplan. Hiervoor kunnen lossen uren of een strippenkaart worden afgenomen.

Facturatie

Nee, zeker niet! Ik factureer één volledig jaar voorruit. Dat bespaard zowel jou als mij veel administratiekosten en tijd! En bovendien kan ik daardoor de kosten voor het onderhoudsplan lager houden.

In principe factureer ik voor één volledig jaar voorruit. Hierdoor kan ik de kosten voor het onderhoudsplan namelijk laag houden, omdat ik minder tijd kwijt ben aan administratie. Echter kan het natuurlijk zijn dat je meerdere sites in onderhoud wilt brengen en het bedrag in één keer te groot is. We kunnen dan uiteraard samen kijken naar wat wél mogelijk is. 

Nee, er is geen opzegtermijn. Je kunt ten allen tijden opzeggen. Ik streef namelijk naar een fijne en vrijblijvende samenwerking, zonder contracten en kleine lettertjes. Het kan altijd een keertje voorkomen dat we geen match blijken en dan is het voor beide partijen fijn als de wegen scheiden en we beide verder kunnen.

Ja, het onderhoudsplan wordt automatisch met een jaar verlengd. Mijn boekhoudprogramma verstuurd ieder jaar automatisch de facturen, dit scheelt mij veel werk, waardoor ik de kosten voor het onderhoudsplan zo laag mogelijk kan houden. Maar geen paniek, mocht je toch willen stoppen met het onderhoud, dan wordt de al verstuurde factuur gewoon gecrediteerd. 

Contact

Als je bij mij in onderhoud zit, dan kun je voor vragen contact opnemen met support@lindavantol.nl. Achter deze mailbox zitten in het geval van calamiteiten, vakantie en ziekte ook collega’s achter die eventuele vragen op kunnen vangen.

Ligt je website er onverhoopt uit, stuur dan een mailtje naar support@lindavantol.nl en vermeld ‘SPOED’ in het onderwerp. Door dit te vermelden komt de mail in een automatisering terecht, waardoor wij een extra melding ontvangen.

Offerte aanvragen

Hoe werk het?

  1. Vul het formulier in;
  2. Ontvang de checklist voor het aanleveren van gegevens;
  3. Lever de gegevens volledig en correct aan;
  4. Ontvang binnen 3 werkdagen een vrijblijvende offerte.