WordPress onderhoud

Heb je een WordPress website en geen idee wat je steeds met al die openstaande updates aan moet? Ben je bang dat je site crasht na het draaien van een update? Of kan jouw website wel wat extra beveiliging gebruiken? Ik neem het technische onderhoud van je website graag uit handen, dan heb jij een stressfactor minder. Vanaf €15,- excl. btw. per maand draait jouw website mee in mijn onderhoudsplan.

Updates

Bijna dagelijkse controle en uitvoering van updates.

Beveiliging

Beveiligingsmaatregelen, malware scans en monitoring.

Back-ups

Wekelijks van de hele site, dagelijks van de database.

Monitoring

Site gezondheid en uptime monitoring.

Veelgestelde vragen

Het onderhoud

Ik maak ieder week een back-up van de volledige website. Daarnaast maak ik dagelijks een back-up van de database. Alle back-ups worden tot een maand bewaard.

Facturatie

Nee, zeker niet! Ik factureer één volledig jaar voorruit. Dat bespaard zowel jou als mij veel administratiekosten en tijd! En bovendien kan ik daardoor de kosten voor het onderhoudsplan lager houden.

In principe factureer ik voor één volledig jaar voorruit. Hierdoor kan ik de kosten voor het onderhoudsplan namelijk laag houden, omdat ik minder tijd kwijt ben aan administratie. Echter kan het natuurlijk zijn dat je meerdere sites in onderhoud wilt brengen en het bedrag in één keer te groot is. We kunnen dan uiteraard samen kijken naar wat wél mogelijk is. 

Nee, er is geen opzegtermijn. Je kunt ten allen tijden opzeggen. Ik streef namelijk naar een fijne en vrijblijvende samenwerking, zonder contracten en kleine lettertjes. Het kan altijd een keertje voorkomen dat we geen match blijken en dan is het voor beide partijen fijn als de wegen scheiden en we beide verder kunnen.

Ja, het onderhoudsplan wordt automatisch met een jaar verlengd. Mijn boekhoudprogramma verstuurd ieder jaar automatisch de facturen, dit scheelt mij veel werk, waardoor ik de kosten voor het onderhoudsplan zo laag mogelijk kan houden. Maar geen paniek, mocht je toch willen stoppen met het onderhoud, dan wordt de al verstuurde factuur gewoon gecrediteerd.